"400 Bad Request" while temporary vm import on RHV IPI deployment of Red Hat OpenShift Container Platform 4.5

Solution Verified - Updated -

Issue

  • Installing Red Hat OpenShift Container Platform 4.5 cluster on RHV using IPI installation format fails with the following message.
DEBUG module.template.ovirt_vm.tmp_import_vm[0]: Creating... 
DEBUG module.template.ovirt_vm.tmp_import_vm[0]: Still creating... [10s elapsed] 
DEBUG module.template.ovirt_vm.tmp_import_vm[0]: Still creating... [20s elapsed] 
ERROR                                              
ERROR Error: Fault reason is "Request syntactically incorrect.". Fault detail is "For correct usage, see: https://lab-rhevm.example.com/ovirt-engine/apidoc#services/vm/methods/start". HTTP response code is "400". HTTP response message is "400 Bad Request". 
ERROR                                              
ERROR   on ../../../../../tmp/openshift-install-683294171/template/main.tf line 43, in resource "ovirt_vm" "tmp_import_vm": 
ERROR   43: resource "ovirt_vm" "tmp_import_vm" {  
ERROR                                              
ERROR                                              
FATAL failed to fetch Cluster: failed to generate asset "Cluster": failed to create cluster: failed to apply Terraform: failed to complete the change 
[ ~/ocp4/ocp44/install/test1 ] 
  • Is there any access issue which needs to be addressed or should there be any checkpoints?

Environment

  • Red Hat OpenShift Container Platform
    • 4.5+

Subscriber exclusive content

A Red Hat subscription provides unlimited access to our knowledgebase of over 48,000 articles and solutions.

Current Customers and Partners

Log in for full access

Log In