JBoss CLI doesn't return json format on EAP 7

Solution Verified - Updated -

Issue

While under normal runtime running the command:

./JBOSS_HOME/bin/jboss-cli.sh --connect --controller=localhost:9990 --command="/host=*/server=*/deployment=*/:read-resource(recursive=false,include-runtime=true)" --output-json 

Returns json as it should when the outcome of the command is success:

./jboss-cli.sh --connect --controller=localhost:9990 --command="/host=*/server=*/deployment=*/:read-resource(recursive=false,include-runtime=true)" --output-json
{
    "outcome" : "success",
    "result" : [
        {
            "address" : [
                {
                    "host" : "master"
                },
                {
                    "server" : "server-one"
                },
                {
                    "deployment" : "app.war"
                }
            ],

However, when the outcome of the CLI command is failed, the --output-json doesn't work, throwing a DMR format as output.

./jboss-cli.sh --connect --controller=localhost:9990 --command="/host=*/server=*/deployment=*/:read-resource(recursive=false,include-runtime=true)" --output-json
{
    "outcome" => "failed",
    "result" => [{
        "address" => [
            ("host" => "master"),
            ("server" => "server-two"),
            ("deployment" => "app.war")
        ],
        "outcome" => "failed",
        "result" => {
            "content" => [{
                "hash" => bytes {
                    0x73, 0xa2, 0x23, 0xaf, 0x5b, 0xb3, 0x3f, 0xc0,
                    0xaf, 0x84, 0x56, 0x33, 0x99, 0xfb, 0x6c, 0xa6,
                    0xd1, 0xf1, 0x58, 0x40
                },
                "archive" => undefined
           (...)
    "rolled-back" => true

Environment

  • Red Hat JBoss Enterprise Application Platform
    • 7.2.0

Subscriber exclusive content

A Red Hat subscription provides unlimited access to our knowledgebase of over 48,000 articles and solutions.

Current Customers and Partners

Log in for full access

Log In