WARN : Failed to define class org.kie.api.osgi.Activator in Module "deployment.kie-server.war:main" during kjar deployment

Solution Unverified - Updated -

Issue

  • When I deploy a kjar to kie-server, I get the following WARNs, Deployment seems to be successful.
2019-04-16 14:10:25,399 INFO  [org.drools.compiler.kie.builder.impl.KieRepositoryImpl] (EJB default - 22) KieModule was added: ZipKieModule[releaseId=com.example:myrules:0.0.1,file=/home/xxx/.m2/repository/com/example/myrules/0.0.1/myrules-0.0.1.jar]
2019-04-16 14:10:25,891 WARN  [org.jboss.modules] (EJB default - 22) Failed to define class org.kie.api.osgi.Activator in Module "deployment.kie-server.war:main" from Service Module Loader: java.lang.NoClassDefFoundError: Failed to link org/kie/api/osgi/Activator (Module "deployment.kie-server.war:main" from Service Module Loader): org/osgi/framework/BundleActivator
2019-04-16 14:10:25,893 WARN  [org.jboss.modules] (EJB default - 22) Failed to define class org.kie.api.osgi.Activator in Module "deployment.kie-server.war:main" from Service Module Loader: java.lang.NoClassDefFoundError: Failed to link org/kie/api/osgi/Activator (Module "deployment.kie-server.war:main" from Service Module Loader): org/osgi/framework/BundleActivator
2019-04-16 14:10:25,894 WARN  [org.jboss.modules] (EJB default - 22) Failed to define class org.kie.api.osgi.Activator$DroolsServiceTracker in Module "deployment.kie-server.war:main" from Service Module Loader: java.lang.NoClassDefFoundError: Failed to link org/kie/api/osgi/Activator$DroolsServiceTracker (Module "deployment.kie-server.war:main" from Service Module Loader): org/osgi/util/tracker/ServiceTrackerCustomizer

Environment

  • Red Hat JBoss BPM Suite
    • 6.4.1

Subscriber exclusive content

A Red Hat subscription provides unlimited access to our knowledgebase of over 48,000 articles and solutions.

Current Customers and Partners

Log in for full access

Log In