Hosted engine setup fails when adding additional host to a non-Default cluster name

Solution Unverified - Updated -

Issue

  • The Default cluster was renamed to a custom name , after which addition of hosts doesn't work when using hosted-engine --deploycommand which gives the error below
# hosted-engine --deploy
......................
..............................
......................................
[ INFO  ] Reading custom CA cert from /etc/pki/CA/ovirtcustomcacert.pem
[ INFO  ] The following CA certificate is going to be used, please immediately interrupt if not correct:
[ INFO  ] Issuer: CN=xxxxxxx Support, Subject: CN=xxxxxxx Support, Fingerprint (SHA-1): xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[ INFO  ] Connecting to the Engine
[ ERROR ] Failed to execute stage 'Closing up': Specified cluster does not exist: Default
[ INFO  ] Stage: Clean up
[ INFO  ] Generating answer file '/var/lib/ovirt-hosted-engine-setup/answers/answers-20160601090317.conf'
[ INFO  ] Stage: Pre-termination
[ INFO  ] Stage: Termination
[ ERROR ] Hosted Engine deployment failed: this system is not reliable, please check the issue, fix and redeploy
          Log file is located at /var/log/ovirt-hosted-engine-setup/ovirt-hosted-engine-setup-20160601085020-rux7fw.log

Environment

  • Red Hat Enterprise Virtualization 3.6
  • Self Hosted-Engine

Subscriber exclusive content

A Red Hat subscription provides unlimited access to our knowledgebase of over 48,000 articles and solutions.

Current Customers and Partners

Log in for full access

Log In