APICast prodcution pod is on CrashLoopBackOff

Solution In Progress - Updated -

Issue

  • APICast production pod is failing to start with the following error.

    2050/00/01 00:01:01 [debug] 18#18: [lua] util.lua:44: system(): os execute cd . && /opt/app-root/src/libexec/boot
    2050/00/01 00:01:01 [debug] 18#18: [lua] env.lua:86: fetch(): env: THREESCALE_CONFIG_FILE = nil
    2050/00/01 00:01:01 [emerg] 18#18: [lua] configuration_loader.lua:139: init(): failed to load configuration, exiting (code 1)
    
  • OpenShift events for the failing pod has following show

    Type     Reason     Age                From                            Message
    ----        ------           ----                  ----                            -------
    Normal   Created    21m (x4 over 22m)  kubelet, NODENAME.DOMAINNAME.COM    Created container
    Normal   Started    21m (x4 over 22m)  kubelet, NODENAME.DOMAINNAME.COM  Started container
    Warning  BackOff    2m (x95 over 22m)  kubelet, NODENAME.DOMAINNAME.COM Back-off restarting failed container
    
  • Why is the APICast production pod not deploying properly? How to deploy the pod successfully?

Environment

  • Red Hat 3scale API Management (3scale)
    • 2.6 On-Premises
  • OpenShift Container Platform (Openshift)
    • 3.11

Subscriber exclusive content

A Red Hat subscription provides unlimited access to our knowledgebase of over 48,000 articles and solutions.

Current Customers and Partners

Log in for full access

Log In